• SPETTERENDE

    SAMENWERKING

Thuishavens & Rover Media Group

Samen de juiste koers varen…

Onze ervaring in de recreatiebranche deed Thuishavens jaren geleden besluiten om te kiezen voor Rover Media. Een continue samenwerking waarbij we op verschillende gebieden betrokken zijn. Zo brainstormen we over positionering, ontwerpen we tal van middelen en weten we samen de exclusieve jachthavens op de kaart te zetten en de juiste doelgroep te raken. Een unieke samenwerking met het interne marketingteam waarbij we elkaar aanvullen. Samen streven naar hoogwaardige kwaliteit, een persoonlijke benadering en spetterende resultaten.

CONCEPTONTWIKKELING | POSITIONERING | CORPORATE IDENTITY | DESIGN

–   H E T   V E R H A A L   –

Welkom Thuis

Dat is de boodschap. De Thuishavens zijn meer dan alleen een vertrekpunt. Het zijn plekken waar je jezelf thuis voelt en mooie herinneringen maakt. Hiervoor ontwikkelde we een spetterende nieuwe stijl die past in de wereld van de waterliefhebber die wel houdt van een beetje luxe.

  • Communicatie uitingen

    Concept, huisstijl, brochure, folders, signing, website design, beursstand, plattegrond, advertenties.

1 groep – 3 jachthavens

Eenduidig communicerend vanuit de Thuishavens groep, hebben de drie jachthavens elk hun eigen identiteit hierbinnen. Balans tussen de samenhang als groep en de individuele verschillen per jachthaven die elk een eigen doelgroep hebben. Alle reclame communicatie-uitingen zijn vanuit deze gedachte ontwikkeld.

over Thuishavens

Een groep van moderne en luxe jachthavens gelegen aan prachtige vaargebieden in Nederland. Thuiskomen bij Marina Muiderzand, Jachthaven Naarden of Bruinisse betekent genieten & ontspannen voor iedereen die van het water houdt. Elke haven heeft zijn eigen identiteit, maar u bent op alle drie de Thuishavens verzekerd van uitstekende faciliteiten zoals modern sanitair, luxe steigers, winterstalling, uitstekende horeca en een professioneel team om u van alle gemakken te voorzien. Thuishavens zijn meer dan alleen een vertrekpunt. Het zijn plekken waar u zich thuis voelt en mooie herinneringen maakt.

Aanmeren bij ons?

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Bekijk meer projecten