• EEN BLEND

    VAN DESIGN EN INZICHT

Neuteboom coffeeroasters & Rover Media Group

Met een goede kop koffie begon het…

De samenwerking tussen RoverMedia en Neuteboom coffeeroasters. Een goede start van een mooie samenwerking. Zo zijn we betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe merken en de uitwerking hiervan, ook werken we samen aan bestaande koffiemerken. We weten het interne gedachtegoed te vangen en visueel te maken. Iedere doelgroep zijn eigen koffie. Een prachtig product waar we beiden de passie voor delen (iedere dag ;), we streven naar de kwaliteit die het verdient. Dat is waar Twente en Brabant elkaar ontmoeten. Nuchter, flexibel, competitief en altijd een stap vooruit…

PACKAGING DESIGN | ARTWORK UITWERKING | BRANDING

–   C R E A T I E   –

‘Branding’ van koffie

Voor Neuteboom ontwikkelen we meerdere merken en verpakkingen voor private label koffie. Van retail tot horeca en koffie voor op kantoor. Duurzame koffiebonen van goede kwaliteit voor ieder segment en bijbehorende doelgroep. Een mooie en gevarieerde uitdaging om hiervoor de meest uiteenlopende series aan verpakkingen uit te werken.

  • Wat doen we concreet?

    Branding, packaging design, artwork creatie, uitwerking verpakking.

Smaakvol!

Koffie is beleving! Zoveel meer dan alleen smaak, het is een belangrijk product in ons dagelijks leven… een moment van rust. Zo’n mooi product verdient dan ook een passend jasje, waarbij de juiste doelgroep aangesproken wordt en uitblinkt in het schap.

over Neuteboom Coffeeroasters

Neuteboom is gevestigd in Almelo, in de regio Twente (Overijssel) en richt zich voornamelijk op de productie van private label koffie en is sinds de oprichting in 1891 nog altijd een onafhankelijke Nederlandse koffiebranderij. Met een productiecapaciteit van 10.000 ton is Neuteboom serieuze partner die actief is in bijna heel Europa. Door hun kennis van productielanden, trends op het gebied van duurzame koffie, een moderne bedrijfsvoering en transparante manier van zakendoen helpen zij hun klanten een stap voor te blijven op de concurrentie.

Uw product of verpakking realiseren?

Wij helpen je graag verder. Het gehele proces van schets tot schap.
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk meer projecten