• VERRASSEND

    MOOIE SAMENWERKING

Rituals Cosmetics & Rover Media Group

De groei van iets heel moois…

Geloven met hart en ziel dat alledaagse routines met een beetje speciale aandacht kunnen worden getransformeerd in bijzondere momenten… aldus Rituals. Daar zijn wij het helemaal mee eens!

ARTWORK UITWERKING | PACKAGING | DESKTOPPUBLISHING | PACKSHOT FOTOGRAFIE

AL MEER DAN 18 JAAR EEN BIJZONDERE EN LANGDURIGE RELATIE…

Gebaseerd op samenwerking en vertrouwen ontwikkelen en maken wij al heel wat jaren de meest luxueuze, unieke, bijzondere en opvallende verpakkingen voor Rituals Cosmetics. Ook de uitvoering tot in detail. Mooi verpakt!

  • Wat doen we concreet?

    Verpakkingsdesign, artwork creatie, master artworks, technische realisatie, ontwerp, illustreren, productfotografie, digitale beeldbewerking, project management, procesbewaking.

De resultaten mogen er zijn!

Prachtige producten, altijd bijzonder verpakt.

over Rituals Cosmetics

Rituals Cosmetics is een wereldwijd merk met een Nederlandse oorsprong. Begonnen met de eerste winkel in de Kalverstraat te Amsterdam, zijn zij inmiddels uitgegroeid tot circa 800 winkels, verspreid over 27 landen in Europa, Azië, het Midden-Oosten en Noord- en Zuid-Amerika.

Met een uitgebreide productlijn waaronder body care, natural skin care, make-up en home producten, transformeren zij alledaagse routines in meer betekenisvolle momenten.

Uw product of verpakking realiseren?

Wij helpen je graag verder. Het gehele proces van schets tot schap.
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk meer projecten