• EEN FRISSE

    BLIK

Fiorito & Rover Media Group

Een krachtige specifieke aanvulling…

De twee ondernemende broers zochten een artworkbureau voor de realisatie van hun ideeën en designs. Laat dit nu net iets zijn waar wij gespecialiseerd in zijn! Niet alleen het gehele traject, maar ook een specifieke dienst zoals de technische realisatie. Samen verfrissende ideeën realiseren en snel kunnen schakelen door de korte lijnen. Concreet, oplossingsgericht en altijd met oog voor detail, goed verpakt. Daarbij delen we dezelfde missie: Samen mooie producten maken van de allerbeste kwaliteit!

VERPAKKINGSUITWERKING | PACKAGING | TECHNISCHE REALISATIE| ARTWORK CREATIE

Citroen in de hoofdrol!

Van Limoncello tot Lemon Infused Rum en van Li tot bonbons. Fiorito is populair en groeit met de dag. Een merk met Italiaanse roots dat uitgaat van het ambacht en toch open staat voor vernieuwing…  De mooie producten verdienen een kwalitatief hoogwaardige verpakking met luxe afwerking. Een ontwerp is nog geen product, maar daar zorgen wij voor.

FIORITO_Limoncello_Box
  • Wat doen we concreet?

    Artwork creatie, verpakkingsuitwerking, project management, technische realisatie, packaging.

Verfijnd, ambachtelijk en van de beste kwaliteit!

Je ziet, ruikt en proeft Italië!

FIORITO_Productie_Citroenen

over FIORITO

“Onze missie is om mooie, kwalitatieve dranken te maken die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd”

Fiorito is een jongensdroom die is uitgekomen. Na een bezoek aan familie in Sicilië begonnen de broers thuis in de keuken met het maken van ambachtelijke, handgemaakte limoncello van biologische citroenen, op basis van een oud familierecept. Aanvankelijk als hobby, maar dit veranderde toen ze in 2011 een zilveren medaille op de International Wine & Spirits Competition wonnen. Daarna is het snel gegaan.

Fiorito heeft inmiddels een portfolio opgebouwd van verschillende ambachtelijke merken en dranken zoals Fiorito Limoncello, Fiorito Rum en het merk Li in verschillende varianten. Hun missie is om mooie, kwalitatieve (alcoholische) dranken te maken die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd.

FIORITO_Limoncello-fles

Uw product of verpakking realiseren?

Wij helpen je graag verder. Het gehele proces van schets tot schap.
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk meer projecten