• ’n hele FIJNE

    MIX

Kühne & Rover Media Group

Al ruim 15 jaar een smakelijke match…

Onze samenwerking met Kühne Benelux bestaat al heel wat jaren. Hier zijn we dan ook best een beetje trots op! Gevoed door de input van de interne marketingafdeling werken wij aan creatieve concepten en realiseren we tal van uitingen, voornamelijk de artworks van producten. Samen kennen we de weg in retail en zijn in staat snel te schakelen door de korte lijnen binnen de organisaties. Hartelijk, authentiek & duurzaam. Aan tafel!

ARTWORK UITWERKING | PACKAGING DESIGN | PACKSHOTS | BRANDING

–   C R E A T I E   –

Wie kent ze niet?

De potjes knapperige augurken en heerlijke mosterd van Kühne. Een typisch traditioneel Duits merk dat van generatie op generatie wordt doorgegeven… De uitdaging voor ons om vanuit deze krachtige kernwaarden de moderne vertaling naar de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt te maken.

  • Wat doen we concreet?

    Verpakkingsdesign, artwork creatie, master artworks, technische realisatie, illustreren, productfotografie, digitale beeldbewerking, project management, procesbewaking, advertenties, beursstand.

Van herkenbare designs tot scherpe details

Voor Kühne hebben we zowel voor retail als foodservice de verpakkingen volgens huisstijlrichtlijnen ontworpen en uitgewerkt. Van pakkende facings tot wettelijk verplichte teksten en details op de achterzijde. Wij kunnen het gehele traject uit handen nemen.

over Kühne

Kühne, het van oorsprong Duitse bedrijf met het hoofdkantoor in Hamburg is een merk van wereldformaat. Wat ooit met een azijndistilleerderij in Berlijn begon, heeft zich ontwikkeld tot een internationale onderneming. Het assortiment in tafelzuren werd gedurende de jaren uitgebreid met mosterd, augurken, piccalilly, zuurkool, groenten en sauzen. Ondertussen is deze “familie” uitgegroeid naar 1500 medewerkers en worden hun producten in meer dan 80 landen over de hele wereld verkocht.

Uw product of verpakking realiseren?

Wij helpen je graag verder. Het gehele proces van schets tot schap.
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk meer projecten