• DE SPEELTUIN

    VOOR IEDERE CREATIEVELING

Familierestaurant Charlie & Rover Media Group

Elkaar écht begrijpen en snel kunnen schakelen

Vanuit de gedachte dat iedereen moet doen waar hij goed in is, benaderde Familierestaurant Charlie ons. Op zoek naar een enthousiaste partij om mee te sparren, die goede ideeën initieert en ook nog kan realiseren. Vol energie gingen wij aan de slag om de thematisering op de kaart te zetten en kregen carte blanche om met een compleet communicatieconcept te komen. Inmiddels is de basis gelegd en hebben wij weer een mooi horecabedrijf uit de regio mogen toevoegen aan onze portfolio.

CONCEPTONTWIKKELING | THEMATISERING | DESIGN

–   H E T   V E R H A A L   –

Buiten gewoon verrassend

Ervaar het buiten binnen. Prikkelen van fantasie & zintuigen staan centraal voor het hele gezin! We voegde een beetje magie toe aan het bosrestaurant… Beleef, geniet en ontdek.

  • Communicatie uitingen

    Concept, illustraties, menukaart, drankenkaart, advertenties, fotobooth insteekkaart, banners, social media ontwerp, winterweken programma.

Hoera, Charlie 1 jaar

Je eerste verjaardag moet natuurlijk goed gevierd worden! Hiervoor ontwikkelden we een feestelijke stijl en verschillende reclame uitingen in print en online. Een leuke samenwerking waarin Mieke de Swart de sfeervolle fotografie verzorgde.

over Familierestaurant Charlie

Je vindt ons in het hart van het grootste natuurgebied van Noord-Brabant, de Maashorst… Gunstig gelegen in de driehoek tussen Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven. Familierestaurant Charlie hoopt voor jou de plek te zijn waar je heerlijk kunt eten, ontspannen én spelen. Wij houden van eten en drinken. Wij serveren diverse ambachtelijke gerechten geïnspireerd uit de italiaanse en franse keuken. Het indoor-speelbos is voor de kleinsten tot 10 jaar, waar zij heerlijk kunnen klimmen en klauteren.

Jouw bedrijf op de kaart?

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Bekijk meer projecten