• DE VONK

    SLOEG METEEN OVER…

BHV.nl & Rover Media Group

Een vurige samenwerking…

Ruim 12 jaar geleden maakte BHV.NL de keuze om de samenwerking met RoverMedia aan te gaan. En nog steeds werken, bedenken en realiseren we samen de sterkste projecten. Een samenwerking om trots op te zijn! Als sparringpartner en aanvulling op het interne marketingteam merk je dat we elkaar en de branche goed kennen. We kennen de context, weten welke belangen spelen, kennen de knelpunten en zijn niet bang om kritische vragen te durven stellen. Zo komen Gelderse roots en Brabantse mentaliteit samen en dat vormt een topteam. Persoonlijk, betrokken en innovatief!

CONCEPTONTWIKKELING | CORPORATE IDENTITY | DESIGN

–   H E T   V E R H A A L   –

BHV helden

Het 25-jarig bestaan is aanleiding om het innovatieve karakter van het bedrijf kracht bij te zetten. Een mooie opdracht voor een verfrissende restyle van de complete huisstijl, waarin de dynamiek zichtbaar wordt en de BHV’er op een voetstuk gezet wordt als held.

  • Communicatie uitingen

    Concept, huisstijl, magazine, brochure, signing, advertenties, banners, brochures, online media, lesboek, whitepaper, kalender.

25 jaar opleider in Nederland

Een lustrum dat gevierd mag worden! Hiervoor ontwikkelden we een feestelijke stijl en verschillende reclame uitingen in print en online.

whitepaper bhv

over BHV.NL

BHV.NL is uitgegroeid tot marktleider van Nederland, met Nijmegen als vestigingsplaats. Het instituut met een persoonlijke en praktische benadering. Elke dag maken zij zich sterk voor bedrijfsveiligheid in organisaties. Dat doen zij door een breed scala aan cursussen aan te bieden en te adviseren over bedrijfsveiligheid en bedrijfshulpverlening.

dweilbord reclame bhv

Communicatie uitingen nodig?

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Bekijk meer projecten